booking-com-hoteluri-in-sibiu-rezervati-va-camera-acum

Cei de la TurnulSfatului.ro au anunțat mai devreme că Sibiul e 100% booked în perioada 30 noiembrie-4 decembrie, mica vacanță de 1 decembrie. Între timp, au mai renunțat oamenii la rezervări așa că e la 99%.

Iar dacă mă uit puțin în calendar, văd că mai sunt câteva zile până pe 30 noiembrie, dar deja prin Piața Mare abia îți faci loc printre oameni. Să nu mai zic de locurile de parcare din centrul istoric. Am plecat cu mașina astăzi iar când m-am întors acasă, am dat două ture până să prin un loc de parcare liber.

Desigur, vorbesc de un loc de parcare regulamentar, că trotuarele sunt și ele pline deja, nu încap doi oameni simultan în anumite zone.

Până la urmă e un lucru bun pentru economia locală și pentru comercianții din Piața Mare, care nu sunt doar din județul Sibiu. Îmi aduc aminte că încă din iunie erau reclame pentru Târgul de Crăciun Sibiu, și mi se părea absurd să bagi reclamă așa de repede, dar se pare că a avut ceva succes în cele din urmă.

Unii profită din plin de valul mare de turiști, proprietarii de hoteluri și apartamente sunt fericiți, iar cei care nu au vrut să își listeze serviciile pe booking.com au acum de pierdut.

Pentru că nu doar Sibiul ca oraș e rezervat, ci și locațiile de cazare din jurul acestuia. Sunt și câteva pensiuni din Avrig care ar fi avut de câștigat în această situație, dar am văzut că doar două pensiuni din oraș și alte 4 de pe Valea Avrigului au știut să fructifice oportunitatea asta. Restul așteaptă să bată turiștii la ușă, că e tare scumpă taxa de la booking.com

Vă las și eu o poză cu Sibiul, dar nu e făcută de mine, că îmi e prea lene să ies din casă:

Sursă foto: https://www.facebook.com/targuldecraciun/

Sursă foto: https://www.facebook.com/targuldecraciun/