goodbye to gravityLa 12 zile de la tragicul incident de la Colectiv, din membrii formației Goodbye to Gravity a mai rămas doar solistul, Andrei Găluț. În urmă cu câteva zeci de minute a murit în Franța și basistul trupei, Alex Pascu.

Ambii chitariști, Vlad Țelea și Mihai Alexandru au murit în urma accidentului pe 30 respectiv 31 octombrie. După care în 8 noiembrie s-a stins și bateristul trupei, Bogdan Enache.

A mai rămas doar Andrei Găluț, care și acesta este încă intubat și sedat într-un spital din Olanda.

E înfiorător când te gândești la situația acestuia. Parcă ar trăi pe pielea lui un thriller la care suntem și noi spectatori. Parcă a fost scris dinainte ca vocalistul să rămână ultimul în viață, ultimul care mai poate duce trupa înainte, sau nu. Poate că nici nu e conștient, poate nu știe ce s-a întâmplat cu prietenii lui.

Pentru noi, aceia care nu am fost atinși direct de acest incident a fost trist o perioadă scurtă de timp. Dar pentru Andrei Găluț coșmarul va începe abia după ce se trezește. Nu îmi pot închipui cum aș trece printr-o stare ca aceasta. M-aș învinovăți pentru ce s-a întâmplat, aș considera că sunt blestemat. Un reset al celor mai multe planuri de viață.

Am ascultat o piesă a lor a cărei versuri te fac să crezi că vorbește despre seara aceea din Colectiv. „This fire is burning me to bring you back to life”. Așa sună refrenul acestei piese..