Cred că am mai scris un articol despre treaba asta și cred că în curând va trebui să fac o categorie despre problema asta. Mă refer la felul cum ne lăsăm manipulați de postările de pe Social Media și ne dăm pe față ipocrizia de 2 bani.

Anul trecut am văzut zeci și sute de postări împotriva imigranților islamici. Tot felul de meme-uri și teorii care arătau că nu au ce căuta în Europa și că ar trebui să se ducă la țările bogate din lumea islamică. Ba mai mult de atât, veneau și site-urile cu știri false care explicau cât de periculoase sunt mișcările acestea islamice în Europa și cum sunt o grămadă de profeții că musulmanii vor conduce Europa.

Am dat și eu share la videoclipul celor de la Noaptea Târziu sau la anumite postări de pe Times New Roman, dar acestea sunt mai mult amuzante și nu transimt un mesaj de ură. Am văzut foarte multe persoane care și-au exprimat ura și nemulțumirea față de valurile de sirieni care căutau refugiu în Europa.

Însă nu de multă vreme au început să apară mai multe înregistrări, mesaje, filmări din orașul Aleppo. Iar acum conștientizăm mai bine ce se întâmplă de fapt acolo.

Și culmea, tot de pe la aceleași persoane văd acum postări precum cea de mai jos. De data asta arătând milă față de săracii oameni din orașul sirian bombardat.

Sursă foto: facebook.com/livewire27/