Am observat cu bucurie o nouă înfățișare a librăriei online Books Express. Au ales o abordare mai modernă, mai simplă și s-au extins pe întreg ecranul.

Pe lângă brand, categorie și bara de căutare, pe prima pagină afișează un slidebar cu 6 slide-uri. După care sunt prezentate foarte clar toate categoriile și subcategoriile. Iar un loc mai important îl au categoriile de Business, Medicină, Lifestyle și Ficțiune, unde sunt prezentate cele mai bine vândute titluri și noutățile din acea categorie.

Paginile de produs arată de asemenea foarte bine, aerisite, cu descrierea în prim plan, imaginea produsului cât se poate de clară și o modalitate de comandă cât se poate de intuitivă.

books express pagina produs

Un mare avantaj față de alte librării online este tabelul cu Toate formatele și edițiile unde putem găsi și alte prețuri mai mici la ediții broșate, sau putem găsi și variantele cartonate care sunt mai degrabă de colecție.

books express formate

Îmi place mult noul aspect și cred că se va simți diferența și în vânzări, având în vedere că inspiră profesionalism. Mult succes și felicitări Books Express!