mctoastDe când am început să mânănc dimineața câte un McToast, am observat că și cei de la KFC au venit cu alternative. Mai exact Chicken Toast sau Egg Toast. Am mâncat de toate. Sunt bune. Au multe calorii, dar având în vedere că le mănânc dimineața și altceva nu mai mănânc până la amiază, sunt ok.

Cu toate astea, eu prefer McToast-ul chiar dacă sunt un fan KFC. De ce? Datorită serviciilor.

Să vă explic puțin. Mă trezesc dimineața pe la 6:30. Mă pregătesc repede ca pe la 7 sau 7:10 să plec de acasă pentru că stau la 22 de km de la locul de muncă. Ajung în vreo 20-30 de minute în Sibiu, depinde de trafic. Intru pe la McDonalds, pentru că este în drum, pe la ora 7:40 – 7:45. Comand un McToast și o cafea. Iar la 7:50 am plecat spre muncă și ajung până la ora 8.

Am încercat alternativa de la KFC în două dimineați, doar că nu plecam de la 7:50 ci pe la și 55 și era cât pe ce să nu ajung la timp la muncă. Asta de fiecare dată. Așa cum am spus mai sus. Îmi place mai mult KFC, dar dacă se mișcă mai bine McDonalds, prefer să merg la ei.

De multe ori lăsăm deoparte toate preferințele doar pentru serviciile pe care le oferă o altă companie. Se poate aplica și la jobul fiecăruia dintre noi.