Este destul de târziu(2:20 am) dar mă simt dator să scriu acest articol chiar daca mă aflu la această ora înaintată şi chiar dacă mâine este luni şi am treabă de dimineaţă. Vreau să vă spun în acest articol cât de important e să dai follow cuiva pe o reţea de socializare sau chiar să te abonezi la blogul cuiva.

Multă vreme am crezut că eu ştiu totul, şi nu am nevoie de prea mult ajutor din partea nimănui pentru ceea ce fac şi felul cum îmi trăiesc viaţa. Trăind astfel, am cules roadele unui egoism care şi-a înfipt rădăcinile adânc în existenţa mea.

Lucrurile s-au schimbat şi am început să citesc, să îi urmăresc pe alţii, să urmez exemplul şi sfaturile celor din jor, desigur acelora pe care îi calific pentru aceasta. Viaţa mea nu mai e la fel pentru că acum văd importanţa numărului de persoane la lista de Following. Cu cât sunt mai bombardat de informaţii din partea celor pe care îi urmăresc, cu atât îmi merge mai bine.

Înţeleptul Solomon spunea odată:

„Unde nu este sfat, poporul cade, dar mulţimea sfătuitorilor dă siguranţă”

Iată, cât de important e să ai oameni pe care să îi urmăreşti, îţi faci bine întâi ţie şi totodată lor, încurajezi astfel de oameni pentru a continua să facă ceea ce fac cu o şi mai mare dăruire de sine, şi din nou vei beneficia de sfaturi şi învăţături mai calitative.

Sigur ai prins ideea, eu îţi spun asta pentru că eu trec pe aici şi văd cât de mult mă ajută această atitudine pe care o am faţă de cei care sunt în stare să înveţe pe alţii şi să sfătuiască. Ai înţeles de ce este bine să faci acest lucru. Nu uita, pentru tine o faci!

Iată, sunt un om fericit şi întotdeauna bine-dispus. Vrei să fii şi tu? Join the club şi colecţionează câţi mai mulţi sfătuitori si persoane cărora le-ai dat follow.

Îţi doresc doar bine.

Gabi.