Îmi place mult ideea de a sta în fotoliu și de a citi un ziar sau o revistă bună. Nu prea am avut ocazia să fac asta pentru că e mult mai ușor să culegi informația din mediul online. Urmăresc mai multe ziare online și câteva reviste pe care le consider respectabile.

Am mai multe reviste Reader’s Digest de prin 2005-2007 și îmi plăcea să le răsfoiesc și să citesc tot felul de articole. M-a prins din nou pofta să răsfoiesc o revistă în urmă cu o lună când am intrat într-un chioșc inmedio să îmi cumpăr un suc. Am văzut revista Forbes și am cumpărat-o. Am răsfoit puțin revista pe drum și părea interesantă. Ulterior , când am citit mai multe articole, chiar mi-au plăcut.

Dar am sesizat un aspect ciudat la unul din articole. La finalul paginii văd scris „Articolul integral îl găsiți pe forbes.ro”. Serios? Am dat bani pe o revistă ca să mă trimită să citesc online? Asta a fost prima reacție.

Sincer, nu înțeleg de ce mai pui un articol într-o revistă dacă tot îl poate accesa un cititor online. Știu că e mai accesibil, dar totuși nu am cumpărat revista pentru asta.

Revista a fost oricum utilă cu articole chiar bune și utile. Informații și „curiozități” interesante. Am aflat că cei mai fericiți români sunt cei din București, Iași și Argeș. Am mai aflat care sunt cei mai bogați rapperi din lume. Am citit câteva interviuri ale unor antreprenori de succes despre care nu am auzit prea multe.

În concluzie, recomanda din când în când să renunțăm la citirea revistelor online și să mai cumpărăm și câte una fizică. Sunt multe informații pe care nu le găsești doar online.