poza-profilSalut, eu sunt Gabi Miron, sunt nascut pe 5 septembrie 1992. Sunt încă student pentru că nu mi-am dat licența. Sunt freelancer online și offline. Locuiesc în Sibiu, dar sunt din Avrig.

Am acest blog pentru că îmi place să fiu conectat în online prin acest mod și întotdeauna m-a atras ideea de blogger. Îmi place să merg pe munte, scriu pe livre.ro despre cărți pentru că îmi place să le colecționez și să le citesc!

Sunt activ zilnic pe o serie de jocuri text-based online și ocazional joc Dota 2 și Neverwinter(Later edit: de fapt, nu mi-am mai făcut timp de jocuri). Urmăresc mai multe canale pe youtube în timpul liber și uneori mai citesc și alte bloguri.

Sunt baptist reformat în ceea ce privește confesiunea religioasă, iar dacă este să vorbim de politică sunt centru-dreapta, poate chiar doar dreapta dar în orice caz nu în extremă.

Din punct de vedere profesional pot spune că am început un liceu cu specializarea de „design interior” și am terminat unul de teologie. Am început facultate în domeniul agronom și am lucrat vreme de 3 ani în comerț, vânzari, chiar și bucătar la KFC schimbând 9-10 joburi iar ultimul job a fost la Dedeman din februarie 2014 până în septembrie 2016 ca șef de raion la Showroom-ul de gresie și faianță. Iar acum sunt și agent imobiliar la REMAX.

Sunt activ pe mai multe rețele de socializare așa că mă găsești pe cele de mai jos.

google+-dreamstale37instagram-dreamstale43pinterest-dreamstale57stumbleupon-dreamstale66twitter-dreamstale71