În câteva ore pe frecvența FM 92.4 din Sibiu vom putea asculta un nou post de radio întemeiat de cei de la DIGI. Sunt curios cum va fi emisiunea de dimineață dintre orele 7-8 și cea de dupămasă de la 17-18. Doar atunci pot asculta radio-ul în drum spre muncă sau casă.

Abia aștept să testez raza de la care poate fi accesată frecvența pentru că în Sibiu mai întâmpin situații neplăcute cu Rock FM care „prinde” doar încă vreo 7 km de la ieșirea din Sibiu, iar eu locuiesc la o distanță de 22 km.

Pe Lucian Mîndruță nu îl voi putea ascultă că el începe doar de la 10. Îmi place să îi ascult opiniile dar se pare că voi continua să îi citesc statusurile de pe facebook. Mi-ar mai plăcea să îl aud și pe Moise Guran la Digi FM, dar pe el îl avem și la Europa FM.

Cu toate că are lacunele ei, apreciez mult televiziunea și echipa de jurnaliști de la Digi24 pentru că nu servesc vreun partid și oferă știri echilibrate. Pe lângă asta, au mai recrutat în septembrie jurnaliști buni precum Claudiu Pândaru și Moise Guran. Pe Claudiu îl vom auzi și seara pe la 21:30 la radio.

Succes DigiFM și sper să faceți treabă bună cu acest post de radio!