N-as vrea să trag concluzii prea repede în ceea ce privește desemnarea lui Dacian Cioloș ca premier, dar ce e important e ca vedem ca se schimba ceva în conducerea țării și se pare ca vin oameni competenți care să guverneze țara.

Iar aici e meritul tuturor celor ce au ieșit în stradă la proteste. Chiar și acelor care nu știau ce caută în stradă cu au venit doar să vadă ce se întâmplă. Pentru ca și aceștia au contribuit la numărul mare de protestatari declarați de media, care au făcut pe unii politicieni să tremure iar pe alții să își dea demisia.

image

Avem șanse ca până la anul să avem un guvern care să rezolve multe probleme ale țării pentru ca nu este împiedicat de vreun interes al vreunui partid. Și asta am primit pentru o săptămână de proteste.

În toți mocnea o „simpatie” față de politicieni însă doar cu această ocazie am reușit să formăm această comunitate. Nu se spune Stradă și putem fi mândri de asta ca am reușit să forțăm schimbarea.

E foarte trist ca pretextul care ne-a legat pe toți acești 70.000 de protestatari a fost moartea celor din Colectiv. E trist dar nu avem ce face altceva decât să mergem înainte.

wpid-img_20151104_203927.jpg