Vorbeam zilele trecute de creativitatea protestatarilor și de felul cum au reușit să transmită diverse mesaje prin rimă, desene, cântece și alte forme similare.

În această horă au intrat și unii developeri care au creat câteva jocuri retro inspirate din toată nebunia politicii românești a ultimelor săptămâni.

Cu toate că am auzit că există mai multe, eu am dat doar de următoarele trei jocuri:

Flappy Dragnea

Acesta ar fi primul joc inspirat din Flappy Bird. Trebuie să îl ajuți pe Dragnea să strângă cât mai multe mii de euro până nu se va lovi. La 10,000 de euro veți putea auzi vocea fostului minsitru Iordache recitând versul „Altă întrebare”. Iar dacă veți pierde veți auzi o piesă compusă chiar în fața palatului Cotroceni. Jocul era găzduit pe flappydragnea.com dar site-ul nu mai este disponibil.

Teleorpacman

În acest joc îl avem protagonist pe Dragnea care trebuie să se ferească de Iohannis, Koveși, UE și protestatari. Primește puncte dacă culege OUG13 și RTV. E un fel de Pacman, dar de Teleorman.

PSD Invaders

Jocul asta îmi aduce aminte de Chicken Invaders, doar că este mult prea greu și am avut nevoie de vreo 20 de minute să trec de primul level și să îl bat caracatița care seamănă cu Dragnea.


Dacă mai știți și alte jocuri inspirate din aceste proteste lăsați un comentariu și le voi adăuga în articol.