aiparte de carte

A început de la o pagina de facebook pe care postam ocazional reduceri si oferte de carti, am crescut putin si am dat un nume acestei comunitati, si anume „Ai parte de carte”, stiti voi, de la „ai carte, ai parte”. Toata vara, am amânat deschiderea unui blog cu domeniu pentru aceasta, din motive mai putin importante dar în final avem decitit.info

În paralel, a mai aparut o idee la care voiam sa lucrez cu înca doi prieteni despre carti, lectura, creatie. Nu am discutat foarte multe, si visul nostru(sau poate mai mult al meu) era sa punem tara la cale cu discutii mai în soapta la cafeneaua  librariei Humanitas din Sibiu. Însa nu a fost asa, unul din ei s-a casatorit, altul a plecat în alt oras pentru studii.

Dar, sper ca vom lucra împreuna la ceea ce vrea sa fie decitit.info, si cred asta. Asa ca prin acest articol invit aceste doua persoane la o colaborare. Ca sa ma simt ca un mic erou, e un fel de poveste prin care e un tip mai visator care face tot ce poate la o idee de-a lui iar cand e gata îsi cheama prietenii sa se bucure de reusita lui, seamana poate cu povestea din Conducta de milioane, dar nu prea.

Nu e gata! Daca vreti sa lucrati cu noi, ar fi bine sa va placa cititul, sa aveti ceva creatii proprii pe care sa le promovam sau idei faine si ar fi bine daca ne-am si cunoaste personal, dar se poate trece peste acest aspect daca e ceva foarte tare.

Nu voi mai spune foarte multe despre acest proiect aici, anumite detalii le gasiti si la sectiunea „Despre” de pe decitit.info. Dar am tinut sa mentionez lansarea acestui site si pe blogul personal, pentru cei care ma urmaresc pe aici.

O zi buna!