Am aflat de o competitie, numita SuperBlog între bloggeri de la Chinezu printr-un articol de pe blogul sau, pe vremea când înca nu aveam blog, iar dupa câteva luni, aflu ca se fac înscrieri pentru competitia de toamna.  Am amânat, din motive persoanale, înscrierea în competitie pâna in ultima saptamana, insa cred ca nu prea târziu.

Ce presupune aceasta competitie, sincer sa va spun, nu stiu prea multe înca. Doar faptul ca voi fi motivat sa scriu mai mult, si din cate am vazut la bloggeri care au participat la editii anterioare, nu sunt articole în care ti se da un produs si trebuie sa ascunzi toate defectele ca sa se vânda. Nu, ci am citit articole foarte bine realizate de pe câteva bloguri, multa creativitate si personalitate.  Deci voi avea ocazia sa îmi folosesc creativitatea si alte calitati de scriitor.

De ce ma înscriu? Pentru ca în perioada 1 Octombrie – 1 Decembrie voi fi solicitat pentru a scrie „câteva” articole, si asta nu înseamna decât ca voi avea mai multa îndemânare în a finaliza un draft, nu doar sa îl las necompletat câteva zile ca mai apoi sa îl sterg. Vreau sa ma integrez mai bine în blogosfera româneasca, relatii cu bloggerii, organizatorii si chiar sponsorii, sa lucrez mai mult la brandul personal si tot chestii d’astea de bloggeri.

Obiectivele mele? Pe lânga celelalte motive pentru care ma înscriu mai am si câteva obiective, acestea fiind sa câstig competitia sau macar sa fiu in top 10, iar daca nu, sa castig macar o proba. Stiu, nu sunt deloc pesimist, dar am toate cele necesare: mâini, calculator, mult timp liber si o minte plina de imaginatie care trebuie putin domesticita.

Asadar, sa fie de bine!