Poate nu am studiat prea multe despre toti cei 14 candidati la presedintie, insa in momentul de fata vad doar doua optiuni pe care as merge.

Monica Macovei sau Klaus Iohannis.

Sunt constient ca sunt subiectiv in alegerea aceasta, dar nu ma scuz pentru ca nu consider gresit asta.

In mai putin de o luna incepe primul tur si inca nu sunt foarte hotarat. Am si argumente si contraargumente pentru ambii candidati.

Monica Macovei. Personalitate anti-sistem, candidat independent si in special pentru tot ce a facut la DNA. Si nu numai, multi oameni pe care ii apreciez o sustin pe Monica Macovei. Un singur lucru nu mi-a placut la ea. O serie de poze cu mesaje electorale ale concurentilor vandalizate, nu de ea, clar. Dar nu imi pare fair-play.

Klaus Iohannis. Vad ce face in Sibiu si a dovedit ca are potential de mai mult la nivel national. Pe langa asta, imi place de el ca om si are este o personalitate puternica pe care il vad in functia de presedinte. Cu toate astea, nu am incredere in partide. Iar el in momentul de fata reprezinta PNL-ul.

Nu sunt inca hotarat, dar pana pe data de 2 noiembrie am timp sa iau o decizie. Un lucru e sigur, ca merg la vot. Si incurajez orice persoana majora sa voteze. In momentul de fata chiar avem ce vota, comparativ cu anii trecuti.

Pentru mine va fi primul vot pentru alegerile prezidentiale si nu vreau sa imi para rau ca nu am avut ocazia sa imi aduc aportul la viitorul tarii noastre.