Sursă foto: targuldecraciun.ro/

Anul acesta parcă am fost foarte încântat de faptul că a fost deschis Târgul de Crăciun din Sibiu mai repede. Ei bine, o parte din distracție s-a dus când am văzut că nu îmi găsesc loc de parcare nici măcar la 10 minute distanță de casă(mers pe jos). În fine, pentru economia locală a fost excelent, am spus asta și aici.

Dar problema e că deja parcă s-a cam dus din farmecul de Crăciun pe care îl aducea toată nebunia asta din Piața Mare. De fiecare dată când trec pe acolo, mă simt de parcă suntem între Crăciun și Revelion. Este exact același sentiment, simt că s-au cam dus sărbătorile iar ele nici măcar n-au început.

În fine, nebunia e aceeași. E plin de oameni seara pe centru. Și nu doar sibieni, sunt încă foarte mulți turiști care vin la acest târg. Aud aceleași expresii(„oau, ce fain e!!”) și plin de oameni care fac poze.

Dar dacă oamenii vin, consumă și pleacă, e bine pentru cei care au o pâine de mâncat de aici. Chiar dacă târgul a început la jumătatea lunii noiembrie.

Pentru unii ca mine s-a cam dus distracția și bucuria asta cu Târgul de Crăciun de la Sibiu. Dar na, pentru cine e interesat, este deschis până în 3 ianuarie.