Glumesc, nu voi fi niciodată mulțumit de treaba asta. Dar nu pot să ignor măsurile bune pe care aceștia le iau. Și să nu îmi săriți cu legile de amnistie și alte nebunii că nu știu despre ce e vorba. În ultimele zile am citit doar titlurile ce-mi apar în feed. Nu m-a prea interesat ce scrie în ele.

Am decis să iau o pauză de la subiectul politicii pentru că simțeam că deja am adunat multă ură și îmi consuma prea mult timp acest subiect.

Revenind la ale noastre.

Nu știu care sunt cele 102 taxe, dar mă bucur că nea Liviu le-a scos. Discuția despre faptul că un partid de stânga propune măsuri liberale o lăsăm pe altă dată.

Ideea e că oricum aveam nevoie să îmi mai adaug cel puțin două coduri CAEN și ar fi trebuit să mai plătesc vreo 200 de lei pentru fiecare. Aveam de gând să le înregistrez în ianuarie dar dacă tot intră legea asta, aștept mai bine luna februarie.

O altă chestie mișto e că se măresc și bursele pentru studenți. Eu nu primesc bursă, dar primește soția. Așa că vom avea mai mulți bani în casă. Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, bursa pe care o primește Raluca o plătesc eu sub formă de taxă de școlarizare. Dar tot e bine, pentru că oricum trebuia să îmi plătesc studiile.

De taxa radio-TV nu prea mă interesează, deși am auzit pe unii cu PFA care au fost somați pentru taxa asta.

Iar timbrul de mediu nu mă afectează așa de mult pentru că oricum a fost doar 100 de euro la mine. Și nici nu cred că merită să încerc să recuperez taxa asta. A fost taică-miu să ceară banii pentru taxa pe care a plătit-o și o va primi în 5 rate anuale. Dar au prioritate cei cu mașini înscrise în urmă cu mai mulți ani.

N-am mai urmărit alte taxe și nu știu de pe urma cărora voi mai avea de câștigat. Dar măcar pot spune că a făcut și PSD-ul ceva bun. Unii zic că până aici va fi distracția, dar rămâne de văzut. Poate sunt și ei oameni buni care își doresc de fapt binele țării.

Până atunci, să punem un ban deoparte dacă tot avem ocazia.