Gata! Am vrut sa strâng mai multe astfel de cover-uri pentru un articol ca asta dar nu mai merge, deja e prea mult awesomeness pentru un singur articol asa ca am hotarât sa las doar aceste 3 clipuri. Doua din ele sunt putin mai vechi, iar unul e proaspat uploadat pe youtube aseara si deja are 70,000 de vizualizari.

Primii sunt baietii astia care cânta hituri din ultimele decenii doar pe 4 acorduri:

 

Urmeaza cei de la Pentatonix, care muzica din secolul 11 pâna în 2013 o  introduc într-un clip de 4 minute şi jumatate. Ce mi-a placut la ei, pe lânga interpretare a fost acel mic detaliu din muzica anilor 1960 când ecranul s-a schimbat în color, ei bine, în perioada respectiva s-a inventat aparate care înregistrau video-color.

Si nu în ultimul rând avem fetele acestea trei: Ana, Marta si Beck care au definit viralul în România, în 24 de ore au strâns 70,000 de vizualizari, aici fetele trec de prin anii ’30 pâna în 2013 cu muzica buna româneasca.

Sper ca v-a placut! Filmuletele nu sunt tare noi asa ca nu e nevoie sa dati share sau like, puteti sa faceti asta doar daca simtiti nevoia, în rest e ok 😉