someSunt un sangvinic și sunt deschis spre lucruri noi, așa că fără să mă gândesc mult prea bine am acceptat provocarea de a mă muta în „chirie”. Nu pentru că nu îmi era bine, ci cum am spus mai sus, ca să încerc ceva nou.

Din 13 aprilie până astăzi, 28 iunie am învățat multe, ba chiar mai multe decât mă așteptam să învăț.

  • Am reușit să mă trezesc fără să îmi mai setez două alarme inutile și să rog pe mama, tata, un frate mai mic și 3 prieteni să mă sune ca să mă trezesc. Deși nu e cel mai plăcut lucru să te trezești sâmbătă dimineața la 6:15 fiind o zi libera.
  • Am învățat că 100 de lei nu înseamna doar 5-6 meniuri la KFC ci în anumite situații și mâncarea pentru o săptămână și jumătate.
  • Aveam impresia înainte că știu să gătesc, dar fără internet la îndemână, cartofi prăjiți și sandvișuri e tot ce am reușit să fac.
  • Având centrala termica defectă, dușurile cu apă rece ce le făceam acasă de bună voie erau destul de calde, nu credeam că apa poate fi vreodată așa de rece
  • Micul dejun poate fi foarte bine format din chipsurile pe care nu le-am mai mâncat aseară la meci cu prietenii.
  • Am mai învațat cum e să ți se strice pâinea aproape neîncepută pentru că alegi să mănânci în oraș seară de seară.

Dar am mai învățat și multe alte lucruri bune care îmi sunt de folos. Multe nu mi le pot explica foarte clar. De exemplu, gestionarea banilor. Deși cheltui mult mai mult de când stau în chirie(taxe, mâncare etc) mă descurc mai bine cu banii decât ca atunci când stăteam cu ai mei.

Am învățat cât e de ușoară viața și fără internet. Deși aparent e ciudat să te gândești că nu ai internet. Intru pe mobil ce-i drept, dar nu e la fel ca pe un pc/laptop. Asta explică și inactivitatea mea din ultimele luni prin online.

Dar nu îmi fac griji, pentru că în timpul acesta am conceput un proiect, care e încă la nivel de proiect. Nu singur, ci și cu alte două persoane. Va fi mai vizibil vara aceasta și sperăm să crească frumos spre toamnă și iarnă, atunci când online-ul e mai plin de viață.

Am deviat puțin, dar concluzionez acum. Experiența unui nou cămin e foarte interesantă și merită să încercați dacă vreți să vă mai maturizați puțin!