Black-Friday-Phone-DealsAnul acesta m-a prins Black Friday pe neasteptate. Desi am auzit ca sunt reduceri foarte mari, chiar am si promovat ofertele unor magazine, nu am luat prea in serios acest eveniment.

Motivul a fost unul romanesc. Am crezut ca este doar o strategie de marketing de a atrage vanzari, cateva oferte fictive si cam cam atat.

Ei bine nu a fost asa. Magazinele chiar au avut oferte faine, remarcabile si chiar se meritau ceva investitii in anumite produse pe care nu le cumperi chiar zilnic.

Nu am fost pe faza si nu mi-am alocat un buget pentru anumite achizitii. Asa ca pentru anul viitor vreau sa imi aloc un buget de 200-500 de ron doar pentru carti pe care sa ii imprastii la urmatoarele librarii: Elefant, Libris, Nemira si Okian.

De ce? Pentru ca merita sa dai 200-500 lei pentru niste carti care le poti cumpara cu 2500-3000 de lei intr-o zi normala.

Totusi, anul acesta nu e gata Black Friday. Teoretic, abia pe 29 are loc acest eveniment. Si tind sa cred ca o parte din magazinele care se respecta tot in 29 vor tine Black Friday. Aici mentionez Okian si Homeycomb, care imi plac intr-un mod deosebit.

Dar mai sunt si magazine interesante de afara, iar aici fac referire in mod special la geekbuying.com care m-au surprins putin cu ceva informatii despre ce vor avea in oferta. Pe langa transport gratuit oriunde in lume, vor avea si o rubrica de $0,01 unde vor fi chiar si tablete. Tin sa mentionez si ca produsele vin din China si sunt no-name dar ceva ma face sa imi placa 😀

Sunt chiar curios ce produse vor fi, si vom vedea curand. Va voi anunta si aici 🙂