Știați că în anul 2014, fostul premier Victor Ponta a câștigat 74.208 ron în Guvernul României? Dar mai știați că soția domniei sale, Daciana Sârbu a câștigat nu mai puțin de 74.408…nu ron, ci euro ca deputat în Parlamentul European?

Eram curios să văd dacă Victor Ponta mai este deputat și am răsfoit din nou declarația sa de avere, care este cel puțin comică dar totodată logică. Soția sa lucrează în Parlamentul European nu în cel român, așa că merită să câștige de 4 ori mai mult ca el.

ponta

Încă nu știu sigur dacă am înțeles bine. Victor Ponta încă mai este deputat cu toate că a demisionat din funcția de premier? Cred că trebuie să îmi pun la punct cunoștințele despre funcționarea Parlamentului, Guvernului etc..

Și încă un lucru interesant și de apreciat aș spune, nu despre Ponta ci despre posibilul viitor premier. Dacian Cioloș este pe punctul de a renunța la venituri de peste 15000 euro pe lună pentru vreo 3500, conform unor ziare. Cam asta este diferența dintre un consilier al președintelui Comisiei Europene și un prim-ministru român.