writers-block

În viață lucrurile nu se întâmplă așa cum le planifici ci se întâmplă în consecința faptelor din trecut. Îmi doream tare mult ca să scriu zilnic câte un articol bun pe acest blog dar nu am făcut-o. Nu este un articol care să mă scuz de ceva, dar simt nevoie de a expune aceste gânduri.

M-am ocupat mai mult în ultima perioadă de blogul meu livre.ro și m-am concentrat mai mult acolo pentru că voiam să dau startul mai multor chestii pe care le-am amânat. Cum ar fi un concurs pentru cititori și alte proiecte care urmează a intra în vigoare. Un cenaclu literar online este o dorință de-a mea. Nu e greu de inițiat, veți vedea.

Am vrut ca acolo să fiu cât se poate de obiectiv. Prezint cărți, lansări, oferte iar aici pe blog să fiu mai personal. Dar nu e bine așa și mă bucur că am realizat la timp acest lucru. E un blog de nișă, mai exact nișa cărților. Și acolo vin oameni interesați de carte.

Se prea poate ca să nu fie interesați de toate părerile mele ci doar de cele privind cărțile. Și am hotărât ca să nu fiu acolo foarte obiectiv cu ceea ce prezint, pentru că nici nu am abilitatea aceasta, căci nu sunt jurnalist. Voi scrie și acolo așa cum scriu și aici. Dar acolo voi scrie doar despre cărți și alte domenii conexe pe când aici voi fi eu în tot ce mă pasionează.

Așa am început și am scris un articol despre Eminescu. M-au cuprins multe emoții când l-am scris și deși nu e cine știe ce reușită. E un start pentru mine acolo. Începe să crească blogul, chiar mai bine decât acesta și mă bucur. De asta aleg să scriu și acolo articole mai personale, dacă le pot numi astfel.

Sper totuși să nu ajung în situația să îmi deschid câte un blog pentru fiecare domeniu care mă pasionează în viață.

Acestea fiind scrise, și de voi citite. Vă aștept în continuare pe gabimiron.com dar și pe livre.ro