Hilly Road

De mult timp mă bate gândul să deschid un blog, am tot amânat deoarece în domeniul spiritualității și al dezvoltării personale sunt destui bloggeri, dar nu sunt așa mulți care tratează ambele domenii împreună, trecând peste gândurile de teama de critică m-am hotărât că nu mai are rost să aștept și să încep acum, chiar dacă nu mi-am achiziționat încă domeniu și hosting.

Am ales aceste două teme principale ale blogului pentru că se leagă foarte mult una de alta, și se completează de minune, o să vezi asta în articolele ce urmează a fi postate. Iar alte motive pentru alegerea acestor teme ar fi: atragerea unui public de calitate, cunoștințele peste medie din aceste domenii, citesc mai mulți bloggeri care scriu despre aceste teme și în special pentru că amândouă domeniile mi-au schimbat sensul vieţii în bine, și iată o mică prezentare a modului cum s-a desfășurat totul

  1. Spiritualitatea.În liceu am avut o mare dorinţă de a fi un rebel, nu eram singurul exemplar, şi astfel am atras nişte consecinţe nedorite în viaţa mea care au fost lovituri grele de-a dreptul, şi care m-au ajutat să mă îndrept în direcţia în care merg acum, mi-am revenit şi am căutat tot mai mult să investesc tot mai mult în relaţia mea cu Dumnezeu, ceea ce pentru mulţi nu înseamnă mai mult decât religie, pocăiţi, biserică etc. vă spun că nici pe departe nu e asta, e ceva foarte tare care aş vrea să experimenteze câţi mai mulţi oameni. În această perioadă am avut mai multe încercări de blogging împreună cu un prieten foarte bun, Timi Stoica, el încă se mai află în blogosfera creștină, însă pentru mine nu a fost un mare succes dar am avut de învățat și din astea.
  2. Dezvoltarea personală.Aici e vorba de ceva mult mai recent, totul a început de la invitaţia unui manager de la o companie cu care lucrez a întregii echipe de vânzări la un seminar al unui public speaker, Florin Pasat, am rămas uimit să văd cum acest tip vorbea atât de familiar unele lucruri pe care le ştiam dar într-un mod foarte diferit, părea ca un pastor neo-protestant care propovăduia Evanghelia folosind cuvinte potrivite pentru a nu deranja pe cei care nu au tangență cu spiritualitatea şi religia. După căteva săptămâni văd pe feed-ul meu de pe facebook o imagine cu un citat motivaţional care mă trimitea către pagina lui Cristi Ştefan, un alt blogger care scrie despre productivitate şi dezvoltare personală, mai apoi i-am găsit pe Adrian Soare şi pe Florin Roşoga, astfel am descoperit cât de importantă este dezvoltarea personală pentru om. Pe ultimii 3 îi citesc cel mai des, deşi mai am şi alţii dar doresc să îi promvez doar pe aceştia momentan.

Mă bucur că am dat start acestui blog chiar pe data echinopțiului de primăvară din 2013, si cred ca va fi un bun început de drum. Vreau ca prin conținutul acestui blog să arăt cât de strânsă este legătura între dezvoltare personală și spiritualitate, acest articol vreau să fie singurul care să nu te învețe ceva practic pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Pentru început voi posta maxim de 1-2 ori pe săptămână, în principiu Marți și Vineri, daca îți place te rog să distribui ce te-a ajutat pe acest blog.

O primăvară minunată îți doresc!