Ne-am mutat de aproape șase luni în apartamentul acesta și abia am început de vreo două luni să ne mai cunoaștem vecinii. Stăm la casă dar e tot „scara blocului” îi spunem. Avem cel puțin 3 vecini care sunt chiriași, câteva apartamente părăsite, în care vin proprietarii foarte rar și restul sunt bătrâni.

Noi stăm ultimul etaj(al doilea) și n-am aflat cine stă sub noi decât în perioada dinainte de 1 decembrie. Atunci m-am apucat să mai caut proprietăți pe booking.com și am văzut o denumire de apartament care mi se părea foarte cunoscută. Îi spune „Raicu Residence” și habar n-aveam de unde știu eu de numele acesta.

Am aflat până la urmă. Pentru că în fiecare zi când ies din casa scării trec pe lângă cutiile poștale. Iar acolo am văzut această denumire. Am numărat apartamentul și mi-am dat seama că acest apartament este chiar cel de sub noi.

Am rămas surprins de treaba asta. Nu știu exact de ce. Oricum nu are prea mulți clienți pentru că are preț de două ori mai mare decât majoritatea apartamentelor din zonă. Dar poate nu vrea așa mult deranj. Având în vedere că în decembrie a avut clienți doar în weekendul cu ziua națională și de Crăciun, probabil și-a făcut calculele și a ajuns la concluzia că e mai ok să ceară mai mult și să lucreze mai puțin. La vară e mai mare cererea și tot iese mai câștigat decât să accepte un preț mai mic.

Așa că dacă vii prin Sibiu și vrei să fim vecini, știi unde să te cazezi. Desigur, nu înainte să vezi dacă e disponibil apartamentul lui Tudor.