Am aflat de un site foarte util. Nu știu pentru alții, însă pentru mine este. Am văzut un articol pe lifehacker.com despre acest site și după ce am intrat pe el m-a lăsat plăcut surpins. Este vorba de o unealtă bună pentru cei care vor să scrie texte mai bune pe engleză.

Nu cred că se mai pune problema de cunoașterea limbei engleze a celor activi în mediul online. Însă nu toți știm la perfecție să comunicăm prin engleză.

Poate reușim să transmitem un mesaj dar este probabil ca unele cuvinte să nu exprime în totalitate ceea ce vrem să exprimăm.

Are opțiuni de a găsi sinonime, antonime, explicații, cuvinte care rimează, traduceri, pluralul și singularul unui cuvânt, conjugarea verbelor, felul cum se pronunță șa.

O găsesc utilă pentru freelanceri sau bloggeri care scriu în engleză dar și pentru elevi și studenți care au de redactat un articol în engleză.

Adresa acestei aplicații este http://www.wordhippo.com/

PS: Deși e unul din primele articole de acest gen pe blog, vreau să postez mai des despre aplicații și chestii utile așa că dacă vrei să urmărești ce articole mai scriu vezi pagina tagului „life hacks