Foarte multe persoane caută detalii despre cum să vândă pe Amazon și ajung pe un articol de-al meu scris în Iunie 2016 care prezintă doar în mare acest tip de business.

De asemenea, au apărut foarte multe cursuri, atât în engleză cât și în română, despre cum să vinzi pe Amazon iar multe persoane preferă să caute informația singuri pe internet.

Ei bine, informația este gratuită în diverse forme iar acei oameni care o distribuie povestesc cu lux de amănunte stilul lor de a realiza această afacere. Iar podcasturile sunt cea mai bună modalitate prin care poți asculta astfel de informații pentru că acolo oamenii discută ca la o cafea despre ideile lor.

Mai jos vă las câteva podcasturi pe care le ascult de câteva luni. Nu urmăresc aceste podcasturi pentru FBA, ci mai mult pentru alte idei interesante, dar cu siguranță vă vor ajuta dacă vreți să vindeți pe Amazon.

Side Hustle Show

Este un podcast moderat de Nick Loper în care vorbește cu diverși invitați despre subiecte precum freelancing, marketing afiliat, consultanță, investiții și nu în ultimul rând despre Amazon FBA.

Cel mai recent episod din această categorie a fost în martie 2017, dar și celelalte vor fi utile pentru a învăța despre afacere, nu neapărat despre chestii actuale.

Vezi toate episoadele aici!

Niche Pursuits

Acest blog și podcast este moderat de Spencer Haws, tipul care a creat Long Tail Pro. Iar acum se ocupă de marketing afiliat și de Amazon FBA. Din această categorie am ascultat doar episodul 114 și am rămas impresionat de cum a reușit să combine aceste două industrii câștigând și dintr-o parte și din alta.

Vezi toate episoadele aici!

The Amazing Seller

Trebuie să recunosc că nu am ascultat niciun podcast de-al lui Scott Voelker dar am văzut că foarte multă lume îi recomandă podcastul. Cred că înțeleg și de ce. Numai în luna Iunie 2017 a publicat 10 episoade noi deci are mereu informații proaspete și utile. Spre deosebire de primele două podcasturi, acesta este exclusiv dedicat vânzătorilor pe Amazon iar din acest motiv nu a fost prea atractiv pentru mine.

Vezi toate episoadele aici!


Dacă veți căuta pe Google veți găsi mai multe, dar n-am vrut să fac o listă cu tot ce găsesc pe net ci să vă recomand resurse utile pe care le-am consumat și eu.