airplane modeNu sunt pasionat de producțiile cinematografice atât de mult cât să scriu despre ele, ba chiar sunt genul de om pe care dacă îl întrebi de un actor, trebuie să îi spui ce roluri a jucat ca să îl recunosc. Dar atunci când văd că mai mult de 5 oameni de social media pe care îi urmăresc lucrează la un film, n-am cum să nu mă interesez mai mult despre acel proiect.

Este vorba de un film care se vrea a fi un Expendables cu staruri de pe net. O mulțime de vedete de YouTube, Vine, Snapchat și orice alte rețele sociale mai există, vor fi parte a unui singur film, Airplane Mode.

Directorii acestui film nu îmi spun nimic, dar doi dintre scriitori acestui film sunt Jake Paul și Logan Paul care pun adesea clipuri amuzante pe vine sau facebook. Iar dintre actori, îl urmăresc pe Casey Neistat și pe  următorii 5 îi mai vedem adesea prin clipuri virale pe facebook: Roman Atwood, Amanda Cerny, Jerome Jarre, Curtis Lepore, Piques.

Sunt curios cum va ieși filmul, și dacă va ajunge și la noi în sălile de cinema, având în vedere că nu se anunță un film foarte mare. Dar ce poate ieși rău dintr-o adunătură de oameni ca ăștia? Vom vedea.. Iată și un behind the scenes într-un vlog de-al lui Casey.

Sunt încântat de un asemenea film pentru că am văzut ce producție a ieșit într-un clip de 27 de secunde când a câștigat Oscarul, Leonardo di Caprio. Observ în clipul de mai jos replici pentru o parte din filmele lui Leo, eu am observat replici din cel puțin 3-4 filme. Nu știu însă, dacă ursul care este ars de Logan face referire la The Revenant sau la Wolf of the Wall Street.