Tentsile Tree Tent

Am cel puțin două probleme cu privire la dormitul în cort. Poate chiar trei dacă ar fi să pun la socoteală și căldura din timpul zilei.

  1. Suprafața pe care este montat cortul. Oricât de bine ar fi pus, cât de drept ar fi pământul și cât de practic este izoprenul sau sacul de dormit, tot simt un oarecare disconfort în timpul somnului.
  2. Șerpii. Nu am avut nicio experiență cu aceștia, dar am auzit la alții cum simțeau că trece un șarpe pe sub cort. Nu știu cum să explic dar nu aș vrea să experimentez așa ceva.

Ar mai fi și animalele sălbatice, dar dacă ne plângem chiar de tot, mai bine plecăm acasă.

Corturi Tentsile

Am găsit câteva corturi care ne scapă de cele două probleme menționate mai sus. E vorba de acest cort-hamac. Iar dacă îl montăm suficient de bine, scăpăm și de grija animalelor sălbatice. . Aceste corturi sunt concepute și produse de Tentsile.

Am căutat dacă se poate comanda în România, și am aflat că existăTentsile Romania iar site-ul lor ne direcționează către tentsile.com de unde se pot comanda corturile acestea.

Sunt multe filmulețe de prezentare a produselor Tentsile și pe pagina lor, pe facebook, pe youtube dar vă las doar cu acesta de mai jos: