Urmăresc cu mare plăcere tot ce apare nou pe canalul Ted-Ed pentru că furnizează informația într-un mod atractiv și chiar fac o treabă bună din toate punctele de vedere. Îmi place să văd pe youtube și canale care oferă informații utile și că sunt oameni care cercetează și oferă conținut de calitate.

Am mai găsit un canal pe care îmi face plăcere să îl recomand. Cu toate că este vechi, este totuși nou pentru mine și video-urile acestuia mi-au captat atenția și sunt foarte addictive și mind-blowing. Este vorba de Vsauce, și este prezentat de către Michael Stevens. Tipul este bine documentat la fiecare video creat și uneori chiar recomandă cărțile din care s-a inspirat. Vsauce

Ridică tot felul de subiecte despre care nu te-ai fi gândit că s-ar mai gândi și altcineva, dar totuși se poate să îți fi trecut prin cap acele lucruri dar să nu fi zis nimănui pentru că le considerai neimportante. Video-urile sunt în limba engleză, dar dacă înțelegi cât de puțin este în regulă.

Nu postează foarte des conținut, pentru că adună mult material până să realizeze un clip de 10 minute dar până reușim să ajungem la zi cu toate video-urile realizate, mai avem suficient timp. La acest proiect mai lucrează și alte două persoane. Kevin Lieber și Jake Roper se ocupă de alte canale de youtube, Vsauce2 respectiv Vsauce3.

Vizionare plăcută!