Nu am scris deloc pe aici despre nuntă, dar absența din ultimele două luni este justificată de aceasta. În 16 iulie am avut cununia civilă, în 17 iulie am avut nunta, iar peste două zile am zburat puțin din țară. Ne-am simțit bine și mă bucur că am trecut și de această provocare cu bine.

Organizarea unui astfel de eveniment este o corvoadă, și dacă aș avea posibilitatea să fac nunta din nou, mi-aș angaja un wedding planner, sau dacă restaurantul are opțiune de all-inclusive(masa, foto, flori, dulciuri, entertainment) aș merge cu siguranță pe mâna lor. Restaurantul la care a avut loc evenimentul, avea un astfel de serviciu, dar din teamă să nu ne coste prea mult, am ales să ne ocupăm noi de contractarea celorlalte servicii necesare.

Am căutat opțiuni pentru acestea în mai multe părți: am mers și pe ce-am găsit noi, și pe recomandările altora. Cei pe care i-am găsit noi au fost excelenți, în schimb cei la care am mers cu recomandare, au lăsat de dorit. Voi prezenta mai jos câteva dintre serviciile pe care le-am avut și de care am fost mulțumiți. Pe celelalte, prefer să nu le menționez deloc.

  • Restaurantul Bliss. Mâncare excelentă, sala impecabilă, personalul și conducerea foarte implicați, amenajarea pentru outside wedding a fost mult peste ceea ce ne așteptam, iar condițiile de cazare tind să ridice hotelul peste cele 3 stele pe care le are.
  • TakeaSmile Photoboot. Nu prea ai ce spune despre un photoboot, decât că merită să ai așa ceva la orice eveniment. Proprietarul este Tudor Popa de la cemerită.ro
  • Fotograful Cristi Holerga, de care am fost foarte mulțumiți. L-am găsit pe facebook și culmea, aveam câțiva prieteni comuni.

Nu vreau să spun că celelalte servicii au fost rele. Ba nu, florile au fost frumoase, tortul a fost bun dar vreau să recomand doar pe cei în care am încredere și care au făcut mai mult decât au promis.

Ceremony 79