poza-profilSalut, eu sunt Gabi Miron, sunt nascut pe 5 septembrie 1992. Sunt încă student pentru că nu mi-am dat licența. Lucrez full-time dar sunt și freelancer. Locuiesc în Cracovia, Polonia dar sunt din Avrig, România.

Dețin acest blog pentru că vreau să am o platformă independentă în care să îmi expun părerile și peste care sa fiu proprietar. Mai am și alte proiecte online, unul dintre acestea este livre.ro, un blog despre cărți.

Sunt pasionat de PC gaming. Joc frecvent World of Warcraft, Overwatch, Heroes of the Storm, Path of Exile, iar din când în când mai joc și PUBG, DotA 2, CS:GO.

Din punct de vedere religios, mă consider baptist reformat sau calvinist.

Iar din punct de vedere politic sunt undeva în spectrul libertarian.

Am început un liceu cu specializarea de „design interior” și am terminat unul de teologie. Am început facultate în domeniul agronom și am lucrat vreme de 3 ani în comerț, vânzari, chiar și bucătar la KFC schimbând 9-10 joburi. Cel mai mult am lucrat la Dedeman din februarie 2014 până în septembrie 2016 ca șef de raion la Showroom-ul de gresie și faianță.

După etapa asta am trăit doar din freelancing în diverse proiecte de marketing online, SEO, traduceri, scris articole și customer support. Iar din iunie 2019 lucrez la Uber.

Sunt activ pe mai multe rețele de socializare așa că mă găsești pe cele de mai jos.

google+-dreamstale37instagram-dreamstale43pinterest-dreamstale57stumbleupon-dreamstale66twitter-dreamstale71