Până acum am schimbat 2 folii la telefon. Prima a fost simplă, la un stand dintr-un mall. A ramas o parte lipita gresit intr-un colt si un fir de praf pe langa un buton. Nu mi-a placut, asa ca am dat-o jos în vreo două zile.

A doua oară, mi-am comandat o folie de sticlă de pe Tempered Glass, un magazin online excelent din punct de vedere al prelucrării comenzilor. Aici problema a fost că am fost eu cam neîndemânatic cu folia, încercând să o așez perfect la colțuri am îndoit-o prea tare și s-a spart.

Nu am reușit să testez experiența unei folii de sticlă, decă nu pot oferi o părere. În schimb, între cei cu care am discutat am observat două tipuri de oameni. Cei care au folie simplă și spun că folia de sticlă nu e bună, că fac telefonul mai bădăran și alte chestii legate de aspect. Și în cealaltă parte am găsit persoane care sunt foarte încântate de folia de sticlă.

Deci cei cu folie simplă nu laudă folia simplă, doar critică folia de sticlă. Iar cei cu folie de sticlă nici nu se mai deranjează să o compare cu cea simplă pentru că este prea bună.

E clar că sunt convins să mai dau încă o dată 45 de lei și vreo 10 lei curierul doar pentru o folie bună.