Cam așa sună ultimul mail primit de la Google Local Guides. Asta pentru că am publicat câteva fotografii pe Google Maps, la îndemnul aplicației. Mie îmi plac pozele pe care le văd pe Maps atunci când caut ceva, iar dacă am ocazia să fotografiez ceva util, de ce nu?

Mie îmi place algoritmul de la Google prin care îți aduce aminte de facturi, bilete de avion, evenimente din calendarul tău. De asemenea, poți afla pe unde ai umblat, dacă cumva ai uitat. Nu e sub formă de check-in public, dar poți naviga prin istoricul locațiilor vizitate fără a mai fi nevoie de câte un check-in pentru fiecare loc.

În condițiile acestea, Google îți mai aduce aminte că ai fost într-un anumit loc și te întreabă dacă ai vreo poză pe care vrei să o publici.

Știu că la un anumit nivel de activitate primești spațiu de stocare în Google Drive. Din câte știu contează și calitatea și vizitele pe care le au fotografiile tale. Dar în afară de acest beneficiu, oare cum mai pot „profita” de pe urma acestei opțiuni de la Google?

google-local-guidesgoogle-local-guides-2