succes-antreprenor-riscuri-sacrificiu-munca-icebergMi s-a întâmplat ieri, înainte să ies din casă cu vreo oră. Mi-a venit un gând foarte fain în minte şi am zis “Trebuie să scriu un articol pe blog despre asta”. Deşi aveam timp să scriu o ciornă rapidă am lăsat-o pe mai târziu, pe când mă întorc acasă.

Problema nu a fost că am amânat, ci că am uitat complet gândul respectiv. Aşa rău mi-a părut că nu m-am apucat atunci de articol. Faza e că nu e prima dată. Cred că mi se întâmplă treaba asta de 2-3 ori pe săptămână.

Şi mă gândesc uneori, dacă scriam de fiecare dată articolul care îmi trecea prin minte atunci cred ca aveam de cel puţin 2 ori mai multe articole pe blog şi cel puţin cu vreo 100 de unici mai mult zilnic.

Nu că am un scop anume de a avea o grămadă de vizitatori unici pe zi pe blogul personal dar îmi tot repet o lecţie. Ceea ce face diferenţa dintre un om care are succes şi unul care nu are este acţiunea.

Nu e garantat succesul dacă scriu câte un articol de fiecare dată când îmi trece ceva prin cap, dar asta depinde de fiecare, cum percepe el succesul.

Dar întotdeauna vor fi cele două categorii de oameni. Oameni care fac ceva şi oameni care se gândesc “ce fain ar fi dacă..”

Eu sper să fac parte din prima categorie cu orice preţ