Spuneam zilele trecute că începuse să mă intereseze ce se întâmplă prin Eurovision. Asta pentru că aveam și eu un prieten care a participat la preselecțiile de la TVR. Din păcate, nu a fost selectat pentru a ajunge în semifinală, loc în care au intrat doar 15 melodii.

Ziceam data trecută că avea și Lora o piesă demnă de Eurovision, dar săptămâna trecută am aflat că s-a retras din cursă. Nu știu exact motivele, am citit doar titlul știrii.

Așa că în semifinala Eurovision România au rămas următorii artiști: Cristina Vasiu, MIHAI, Tudor Turcu, Elize&No Stress, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, D-LEMA, Ilinka feat. Alex Florea, Tavi Colen&Emma, Zanga, Maxim, Eduard Santha, Alexandra Crăescu şi Xandra.

Inițial văzusem o listă și cu piesele interpretate de aceștia și îmi aduc aminte că erau 2-3 piese interesante iar altele erau chiar dubioase. Da, cele din semifinală.

Iar acum fiindcă nu mai am motive să fiu subiectiv am ajuns și eu la concluzia băieților de la ICR Podcast despre această competiție. Toți cei care au muzică bună nu participă la Eurovision. Știu că vorba asta e aruncată ca un trolling dar e ceva adevăr în ea. L-ați văzut pe Carla’s Dreams la această competiție? Nu, și cu toate astea a câștigat cele mai multe premii la Media Music Awards anul trecut.