grupuri-de-facebookMajoritatea grupurilor de facebook din ziua de azi sunt pline de SPAM, pline de postaci care pun tot felul de articole de pe site-uri dubioase pentru a mai câștiga un ban prin leads sau trafic. Desigur sunt și excepții, cum ar fi cele în care ai doar cunoștințe de la facultate, job, organizații, familie etc.

Însă sunt foarte rare grupurile în care nu ai cunoștințe personale, dar găsești și informații utile sau se crează o comunitate interesantă în jurul unui subiect sau a unei idei.

Vă las mai jos câteva grupuri de genul, aș putea spune grupuri ideale. Nu știu dacă sunt toate, dar sunt cele mai recente din câte mi-am adus aminte:

  • Facebook Ad Buyers – doar oameni interesați de facebook ads, rezultate, idei, sfaturi, o comunitate perfectă pentru oameni interesați să îți promoveze afacerea pe facebook
  • INFO TRAFIC jud. Sibiu – un grup mai util decât Waze, accidente, gropi, ambuteiaje, orice informație despre trafic găsești aici. Cu excepția radarelor, este interzis să publici poziția unui echipaj de poliție cu radar.
  • My 500 Words – un grup pentru scriitori de tot felul, care vor să îndeplinească un challenge de 30 de zile în care să scrie cel puțin 500 de cuvinte pe zi
  • AVRIG – e un grup local, pentru orașul Avrig în care uneori se dezbat chetii mai interesante decât în consiliul local. Îl pun aici pentru că nu e un grup în care îi știu pe toți, pe unii i-am cunoscut de pe grup.
  • Pasionați de Cărți de Colorat pentru Adulți – fetele astea știu și ultimul colțișor de pe internet de unde poți găsi nu știu ce creioane de colorat, plus activități de grup ca la un club de lecturp. Apropo, nu desenez, dar vând cărți de colorat.
  • Pseudoștiința în România; scepticism; gândire crititcă – e plin de știri cu teoria conspirației, vaccinuri care ucid, poporul suprem al dacilor care a colonizat lumea și evrei care vor să ne distrugă. Desigur sunt puse doar spre amuzamentul membrilor, pe scurt, un grup anti-conspiraționist.
  • Marketing Afiliat Romania – în sfârșit un grup mai liber la discuții cu afiliați, advertiseri și rețele de afiliere

Dacă mai știți comunități faine de facebook în grupuri, lăsați un comentariu și le voi adăuga(dacă îmi plac și mie)