simplenet

Se spune ca doar aspectele negative sar în ochi de obicei iar cele pozitive ramân neobservate pentru ca asa trebuie sa fie. De asta sunt sigur ca nu ati observat dar din luna August, eu mi-am schimbat furnizorul de hosting. Nu eram multumit cu cel dinainte si am vrut sa incerc ceva profesionist si am apelat la serviciile celor de la Simplenet, primul serviciu de gazduire optimizata pentru WordPress.

Dupa ce am început Trialul de 30 de zile, stateam uneori minute întregi apasând F5 în prostie, se încarca extrem de repede pagina. Poti încerca si tu asta acum.

Neavând foarte multe cunostinte tehnice, nu pot da foarte multe detalii de ce a lucrat Andrei la pagina mea, însa am niste plugin-uri foarte bune si eficiente, o tema care arata bine si care consuma putine resurse, support primesc de parca as fi singurul client cu răspuns în timp util dar va recomand sa nu trimiteti atâtea mailuri câte am trimis eu.

Daca website-ul meu nu spune mare lucru, am cautat sa va arat si alti colegi de “gazda” care au ales si ei Simplenet sa vedeti cat de repede se încarca paginile. Aici avem câtiva bloggeri(Claudia Tocila, Florin Popescu, Adrian Monoranu), reviste online(Mujo, Wide Magazine, Bookuria) iar daca vreti puteti citi si niste studii de caz aici.

Eu va recomand cu mare caldura serviciile celor de la Simplenet, asta în cazul în care doriti sa migrati de pe platformele blogspot si wordpress. E mult mai eficient si mai ok sa ai propriul tau domeniu decat sa ai doar un subdomeniu de la o platforma de blogging. Aveti un free trial de 30 de zile asa ca puteti încerca. 🙂

Acest articol este scris pentru ca sunt multumit de serviciile de gazduire dar si pentru concursul Simplenet.