Cei de la brandminds.ro m-au făcut tare curios încă de prin octombrie cu privire la „evenimentul anului 2017” care va avea loc în mai 2017. Vor veni la Teatrul Național șase vorbitori celebri, unul din ei fiind chiar Gary Vaynerchuck.

Eram curios mai mult de prețurile pentru acest eveniment. Iar săptămâna trecută au fost făcute publice.

brandminds-2017-brandminds-2017Mă așteptam să fie vorba de câteva sute de euro. Pentru că nu poți face un eveniment ieftin cu astfel de cheltuieli.

Dar mă așteptam să ofere ceva mai mult. E de apreciat faptul că au mulți vorbitori, dar nu au decât două ore fiecare. Eu m-aș fi dus pentru Gary Vaynerchuck dacă ar fi avut o zi întreagă. Aici are doar 1 h 30 min și încă o sesiune de întrebări de 30 de minute.

Și știu ce are de spus Gary Vaynerchuck în 90 de minute. Are stilul lui foarte bun care te motivează să te apuci de treabă. Dar asta pot asculta și pe contul lui de Youtube.

Poate că singurul bilet care merită, e cel VIP. Măcar acolo ai șansa să discuți cu unul din vorbitori, să-ți expui ideea și să faci un selfie cu el.

În rest, cred că ai mai multe de câștigat dacă te apuci să asculți vreo 10 episoade din #AskGaryVee. Sau să-i cumperi ultima carte.