Orange Home Net 4GAm vrut să scriu acest articol ieri și să fac și un screenshoot cu consumul din ultima lună, pentru că data de 19 a fiecărei luni este zi de facturare pentru mine. Dar nu am apucat așa că va trebuie să mă credeți pe cuvânt.

Imediat după ce ne-am mutat într-un apartament nou, am vrut să facem un contract cu Digi pentru internet. Pentru că eram mulțumit de netul de la ei, dar nu am avut răbdare să stau mai mult de 20 de minute la coadă, așa că am mers la Orange cu speranța să găsesc un abonament ieftin cu internet pe stick pentru nevoi de bază #firstworldproblems.

Din fericire, am aflat și de soluția pe care o au cu un router wifi cu internet 4G. Îmi era teamă de traficul pe care îl consideram cam mic. La 15 euro, trafic de 102,4 GB pe lună. Am spus că merge ca o soluție de compromis, având în vedere că routerul wifi e pe baza unei cartele sim, așa că netul e 4G. Avantajul e că pot muta routerul oriunde am acces la curent electric și oferă trafic pentru maxim 4 dispozitive.

Ieri am avut prima lună întreagă cu Orange Home Net 4G și din cei 100 GB nu am consumat mai mult de 70. Așa că voi păstra abonamentul până intervin alte nevoi.

Pe scurt, la 15 euro pe lună am 100GB de trafic 4G, trafic nelimitat noaptea(nu mai țin minte intervalul orar) și 25 GB în Orange Cloud. Cu siguranță un astfel de abonament nu este pentru oricine, pentru torrente n-ai ce face cu 100gb pe lună. Iar dacă vă interesează, puteți consulta oferta pe orange.ro