3333333Tare mi-aş dori ca doar pentru o zi să nu mai existe niciun antreprenor sau CEO în lumea asta. Să dispară pur şi simplu şi nimeni să nu ştie unde sunt şi de ce.

Oricum populaţia îi vede pe aceştia nişte tirani care se îmbogăţesc pe spatele lor şi cărora când le merge prost afacerea reduc din personal în loc să își scadă leafa lor.

Mi-aş dori să se întâmple asta ca cei care toată viaţa lor au vorbit superiorii de rău să vadă ce înseamnă o lume fără astfel de oameni.

Nu știu alții cum sunt dar eu cred că ar fi un mare haos. Imaginează-ți cum ar fi milioane de oameni care să aibă nevoie de o direcție și să nu fie nimeni să îi îndrume, să se uite în jur și să aștepte ca cineva să se ridice dintre ei să le dea o direcție.

Ca apoi doar unii dintre ei, să realizeze că aceștia sunt cei pe care ei îi urau înainte. Oameni ca și ei, dar cu viziune și cu ambiție care pot conduce și alți oameni, care oferă posibilitatea multor oameni de ași câștiga existența. Oameni care parcă acum nu mai arată așa de răi.

Dar nu va fi așa, nu vor dispărea toți liderii și antreprenorii din lume deodată, și nici nu vor realiza prea mulți asta. Se vor mulțumi să găsească un proprietar de afacere mai rău la care să lucreze doar pentru a-și plăti taxele și apoi să îl folosească drept etalon pentru a îi cataloga pe toți ceilalți antreprenori, CEO sau lideri ca fiind inumani și niște persoane nenorocite.

Dar știi ce e bine? Că un lider bun mai are o anume calitate. Indiferența. Știe să ignore orice vorbă răutăcioasă a persoanelor care nu vor să vadă lucrurile și din altă perspectivă.