Nu obisnuiesc sa scriu despre ce imi cumpar de pe net, dar de data asta chiar sunt incantat de o comanda pe care am primit-o de la elefant.ro de black friday. Desi a ajuns in aproape o saptamana, e de inteles fiind o perioada mai aglomerata cand multi clienti au comandat de la ei.

A fost o oferta foarte buna, si anume vreo 26 de carti de la editura Publica cu reduceri de 90%. Mi-am luat si eu 4 carti si am primit si cadou un roman politist. Nu sunt mare fan de romane asa ca poate il dau si eu mai departe.

Cartile pe care mi le-am cumparat sunt: Economia Thank you, Intelepciunea multimilor, Crescuti digital si Comoara de la baza piramidei iar ca bonus am primit romanul „Cu ochii mintii

Abia astept sa le citesc si poate sa scriu si cate o recenzie, am mai multe recenzii in aspteptare dar nu stiu cu care sa incep.

Si in caz ca sunteti interesati, inca mai sunt la reducerile cartile. Nu cu 91% dar cu 71% asa ca fiecare carte va costa 14 lei. Cu un simplu click pe unul din titlurile de mai sus mergeti direct la pagina cu cartea respectiva.

Sunt multumit de serviciile celor de la elefant si sper sa mai cumpar carti ieftine de la ei. La fel va doresc si voua! 😀