Cred că fiecare are câțiva oameni în lista de prieteni care dau share la tot felul de articole tâmpite și pline de conspirații. Cu toate că aceste articole sun scrise de niște puști, din te miri ce comună, care au aflat cum pot să facă bani online din Native Ads, multă lume insistă că aceasta este propagandă rusă.

Așa e, acei oameni inteligenți care nu pun botul la acele tâmpenii, au ajuns să vadă mâna lui Putin și a rușilor în orice chestie cu care ei nu sunt deacord. Chiar ei, cei care militau împotriva acestor fake news, au ajuns să creadă fake news.

Se pare că e suficient să dea Biziday câteva alerte despre niște anchete făcute de CIA care nu spun nimic altceva decât că există o anchetă. La fel cum a făcut și Dragnea cu găurile bugetare ale lui Cioloș, nu mai zice nimic acum dar a prins bine la imagine, pentru că oricum lumea uită.

Nu facem nici doi pași de la stânga la dreapta și deja ajungem în cealaltă extremă. A oamenilor care cred că există un establishment și că Obama cu Macron sunt oamenii sistemului:

Până să înceapă alegerile în SUA ascultam opinii decente și din partea acestui tip. Dar se pare că de la alegerile din SUA până la cele din Franța toată lumea a înebunit, iar stângiștii văd propaganda rusă în orice mișcare, iar cei din partea dreaptă văd doar indicii ale manipulării create de establishment.

It’s a crazy world we live in.


Eu sper ca să-i meargă compania de știri a lui Philip DeFranco pentru că mi se pare unul din cei mai echilibrați oameni pe care îi urmăresc și nu l-am auzit niciodată să debiteze tâmpenii. E clar că această agenție de știri a creat-o pentru a-l ajuta la alegerile din 2024, dar nici nu contează atât timp cât omul este echilibrat și nu pune botul la toate tâmpeniile aruncate pe net.