Mai corect spus, am schimbat becul de la mașină. Spre deosebire de ultima dată când am meșterit eu pe la mașină, de data aceasta am avut parte și de experiențe mai puțin plăcute.

Mi s-a ars un stop și fiindcă mai aveam unul de rezervă, m-am hotărât să îl schimb cât mai repede. Mi-am luat mini-trusa de scule și m-am dus să dezșurubez plasticul respectiv. Nu știam că sunt 4 șuruburi, iar eu am desfăcut doar 3, pentru că al patrulea era ascuns după o mufă.

Am forțat puțin suportul de becuri și am reușit să le sparg toate cele trei becuri. Nu doar stopul ci și semnalizarea și marșarierul. N-am ascultat de Raluca când mi-a zis să mă duc la un service, că doar nu chem electricianul când mi se arde un bec în casă.

După ce că am stat în frig și în ninsoare să schimb becul, nu m-am lăsat păgubaș. M-am riscat și am plecat cu mașina până la un magazin de piese auto să îmi mai cumpăr câteva becuri. Da, nu aveam stop, frână sau semnalizare pe stânga. Dar nu am încălcat regulile de circulație și am mers doar la dreapta. N-aș fi crezut că poate fi atât de greu să găsești soluții de a ajunge într-o locație doar semnalizând la dreapta.

Am avut noroc cu traficul redus și cu câteva semafoare care mi-au permis să fac stânga fără să semnalizez. Aș fi mers pe jos, dar aveam vreo 5-6 km.