Nu cred că am o săptămână de când m-am abonat la Amazon Prime Video și deja am văzut un sezon și câteva episoade din alte seriale. Am citit inițial despre acest serviciu la Radu pe blog, iar ulterior am auzit și în ICR Podcast câteva cuvinte despre el.

Serialul care m-a convins să mă abonez a fost Seinfeld. Nu l-am văzut niciodată, dar am auzit că e ceva similar cu Friends sau The Big Bang Theory. Poate pentru unii va fi ciudat să afle că n-am văzut Friends și Seinfeld niciodată. Dar pe când au apărut serialele astea, eu nu aveam nici măcar 4 ani.

Deci vă ziceam că l-am luat să mă uit la Seinfeld, dar nu am văzut decât 2 episoade, iar când m-am trezit să îl opresc, eram deja la episodul 5.

Am încercat să văd un episod din The Grand Tour, a fost interesant cum realizatorii făceau mișto între ei că au fost dați afară de la Top Gear și alte emisiuni de-a lungul timpului iar acum nu-i mai poate da nimeni afară că sunt online. Partea de la început, cea cu glumele, mi-a plăcut. Însă partea cu mașinile nu m-a atras în mod deosebit, așa că l-am lăsat pe altădată.

Serialul care mi-a plăcut, și la care am văzut deja un sezon și două episoade este The Man in The High Castle cartea și mi-a plăcut tare mult. E un serial inspirat din lui Philip K. Dick care poartă același nume. E vorba de o lume în care Hitler câștigă al Doilea Război Mondial și colonizează America împreună cu Japonia. Partea estică a țării o conduce Germania iar partea vestică aparține Japoniei sub titlul de Pacific States. Da, e interesant să vezi San Francisco care seamănă cu Tokyo.


Încă sunt în perioada de trial pentru Amazon Prime Video și deja am văzut mai multe filme decât în tot anul. Mi-am permis să îmi iau mai mult timp liber de sărbători.

În primele șase luni voi plăti 3 dolari pe lună, iar ulterior câte 6 dolari. E cred că e destul de ieftin. Un film costă în medie 20-25 de lei la cinema, iar popcornul e mai ieftin acasă. Nu știu cum se vede pe smart TV, dar eu folosesc acest serviciu pe laptop și pe mobil. Mai multe detalii despre acest serviciu găsești aici.