Imi aduc aminte si acum perioada din generala cand ma plimbam pe strada si visam sa am in buzunar un fel de telefon care sa fie si aparat foto, GPS, mp3 player, internet nelimitat, radio, reportofon si o gramada de chestii misto, toate la mine in buzunar.

Suna putin ciudat, pentru ca ce am descris eu are acum si un copil care abia a invatat tabla inmultirii si alfabetul. Nu ma plang de asta si nu mi se pare ceva neaparat gresit. Generatiile difera mult una de cealalta si nu vreau sa judec eu asta.

Desi nu stiam bine nici ce e internetul si nici macar termenul de ‘gadget’, mi-am amintit de curand de dorinta de a avea un gadget ca cel descris mai sus, si am realizat ca telefonul pe care l-am achizitionat in urma cu un an are exact ce imi doream cand eram mic.

Totusi, chiar daca are inclus tot ce imi doream cand eram mai mic nu inseamna ca asta imi doream. Am descoperit pe blogul lui Ariel de un nou concept “phoneblocks” si am ramas uimit sa vad cum o idee simpla pe care am avut-o si eu dar careia nu i-am dat mare atentie, ajunge curand ceva inovativ. Iata inca o dovada ca daca investim intr-o idee care poate parea un nimic, aceasta idee sprijinita poate ajunge ceva foarte interesant.

Va invit sa urmariti urmatorul clip.

Cum vi s-a parut? Daca vreti sa ajutati proiectul intrati pe Thunderclap┬ási “donati” un share programat pe data de 29 Octombrie. E simplu dai click pe Twitter, Facebook sau Tumblr. Indicat e sa folosesti platforma pe care o folosesti cel mai mult ­čśë

Gabi